Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

V5456

Diamond & Emerald Earrings

Këta vathë elegantë janë bërë me argjend të pastër dhe të zbukuruar me diamante dhe smerald të hollë. Bizhuteri perfekte për çdo rast të veçantë, këta vathë do të sjellin një prekje klasi dhe sofistikimi në çdo event.

Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant & Smerald
Materiali: Argjend 925