Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

V5454

Diamond & Ruby Earrings

Këta vathë elegantë me diamant dhe rubin do t'ju bëjnë të dukeni mahnitëse në çdo rast të veçantë. Të krijuar nga ari i bukur 18K, këta vathë përmbajnë diamante dhe rubin rrezatues, duke krijuar një bizhuteri të shkëlqyer. Një mënyrë perfekte për të shtuar një shkëlqim në pamjen tuaj.

Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant & Rubin
Materiali: Argjend 925