Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

V5405

Diamond & Black Sapphire Earrings

Të bukur dhe luksoz, këta vathë diamanti dhe safiri te zi janë perfektë për çdo event. Të krijuara me diamant natyralë dhe safiri të zi, ato janë rrëzëllitëse. Një aksesor mahnitës për çdo femër moderne.

Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant & Safir i zi
Materiali: Argjend 925