Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

V5403

Diamond & Ruby Earrings

Krijoni nje pershtypje me këto vathe  diamanti mahnites dhe rubini! Shijoni bukurinë e parezistueshme të këtij kombinimi klasik të gurëve të çmuar.

Detajet e produktit

 Guret: Natyral Diamant, Rubin
Materiali: Argjend 925