Search

Search our collections

M3591

Transformers Pendant

Medalion për meshkuj prej çeliku që risjell një formë moderne të kryqit klasik. Transformers është punuar në hallkëza të ndërlidhura me njëra-tjetrën dhe detaje të gurëve të bardhë zirkonia.