Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

M3592

Helios Pendant

Medalioni Helios për meshkuj është një variant modern i aksesorit klasik me kryq. Baza e çelikut 100% antialergjik ndërtohet në pjesë të ndara dhe të lidhura së bashku me pllakëza gold për të krijuar një pamje sa më interesante. Në qendër zbukurohet me detaje minimaliste të gurëve zirkonia. Ky medalion është aksesori ideal për veshjet tuaja të përditëshme.