Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

A0647

Gaudi Mosaic Cufflinks

Keto mansheta celiku te punuara me gure natyralBlu Lapiz, Nena e Perles, Oniks, Aventurine, Syri e Tigrit dhe Karnelian jane dizenjuar inspiruar  nga mozaiket mozaiket  shumëngjyrësh të krijuar nga Antoni Gaudi.