Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

N2520

Celio Cross Necklace

Varëse prej celio me detaje të gdhendura në formë kryqi. Moderne dhe shumë stil kjo varëse do të jetë një detaj i veçantë në veshjet tuaja.