Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

V5451

Diamond Earrings

Këta vathë argjendi dhe diamanti janë punuar nga argjendi i pastër dhe diamante brilante. Dizajni i tyre luksoz i jep elegancen , duke i bërë ato një aksesor të përsosur për çdo rast të veçantë.

Detajet e produktit:

 Guret: Diamant natyral
 Materiali: Argjend 925