Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

V5402

Diamond Earrings

Diamantet vazhdojnë të magjepsin si simbole të shpresës dhe te ardhmen. Ky dizajn klasik dhe elegant i zbukuruar me shtatë diamante natyrale i bën këta vathë  të përjetshem!

Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant
Materiali: Argjend 925