Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

U3895

Diamond & Black Sapphire Ring

Kjo unazë tërheqëse me diamant dhe safir të zi është një klasike e përjetshme. Diamanti i tij kundër një safiri të zi mahnitës, krijon një kontrast të përsosur që me siguri do të lërë përshtypje. Diamanti tij unik do të sigurojë një shkëlqim që do të zgjasë gjithmonë.

Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant & Safir i zi
Materiali: Argjend 925