Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

U3893

Diamond & Ruby Ring

Kjo unazë klasike diamanti dhe rubini është krijuar për t`i dhënë sofistikim pamjes tuaj. E punuar me ar 14k dhe me një diamant natyral dhe rubin të çmuar, kjo unazë është sa e bukur aq edhe unike. E përkryer për çdo rast.


Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant & Rubin
Materiali: Argjend 925