Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

U3891

Diamond Ring

Kjo unazë argjendi me diamant do t'i shtojë elegancë  çdo veshjeje. E punuar me mjeshtëri me argjend te pastër dhe një diamant mahnitës, do t'i shtojë një shkëlqim të përjetshëm pamjes suaj.

Detajet e produktit

Guret: Diamant natyral
Materiali: Argjend 925