Search

Search our collections

U2288

U2288

Size

Dizajn i thjeshtë, ndërsa elegant, kjo unazë është e thjeshtë për t’u kombinuar me veshje të ndryshme.

Një unazë për burra me një dizajn të thjeshtë me ngjyra të forta pa dekorime shtesë.Materiali: I bërë nga çeliku titan, shumë i fortë dhe me performancë të shkëlqyeshme e rezistencës ndaj gërvishtjeve.