Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

U1143

U1143

Size
Një unazë klasike me vulë është e domosdoshme për koleksionin e çdo burri. E njohur si "unaza e zotërisë", ky dizajn i hijshëm i bërë në çelik vjen në një gamë të gjerë madhësish dhe është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shtuar luksin e niveleve të larta për çdo pamje.