Search

Search our collections

U0952

U0952

Unaza cilësore prej çeliku të pandryshkshëm, e qëndrueshme dhe e ngurtë shumë e përshtatshme për veshje ditore. Falë materialit të çelikut unaza mban më e gjatë ngjyrën e saj.