Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

U0909

U0909

Size

Unaza cilësore prej çeliku të pandryshkshëm, e qëndrueshme dhe e ngurtë shumë e përshtatshme për veshje ditore. Falë materialit të çelikut unaza mban më e gjatë ngjyrën e saj.