Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

U3219

Royal Symbols Ring

Size

Unazë e gdhendur mjeshtërisht me detaje të simbole të monarkive europiane në çelik 100% anti alergjik. Kjo unazë e kuruar në detaje është nje aksesor unik dhe do të ishte njē dhuratë ideale për një djalë të vëmendshëm ndaj detajeve.