Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

N5314

Round Morganite Necklace

Varese argjendi me gurë zirkon të ndritshëm dhe morganit me prerje guri teper te detajuar që kombinohen së bashku një shkelqim vezullues. Të punuar me mjeshtëri dhe dashuri nga artistët e Penelope, këto varese do ti japin ngjyrë dhe ndriçim pamjes tuaj.

DETAJET E PRODUKTIT

  • Kategori: Varese
  • Guri: Zirkon
  • Materiali: Argjend 925
  • Platinimi: Rodium