Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

N5403

Diamond Necklace

Kjo varese klasike diamanti është punuar me rodium të cilësisë më të lartë për një pamje të përjetshme dhe luksoze. Krijojini vetes tuaj një stil të sofistikuar per cdo kohe.

Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant 
Materiali: Argjend 925