Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

N5325

Diamond Necklace

Kjo varëse me diamant është e veshur me rodium argjendi, duke e bërë atë sa më elegante. Është një zgjedhje e shkëlqyer për një pamje unike dhe të sofistikuar, e përkryer për çdo rast të veçantë.

Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant
Materiali: Argjend 925