Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

N5324

Diamond & Black Sapphire Necklace

Kjo varëse luksoze me diamant dhe safir të zi ka një dizajn mahnitës. Diamantët natyralë të rrethuar nga safirë të zinj vezullues i japin pamjes tuaj shkëlqim dhe elegancë.

Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant & Safir i zi
Materiali: Argjend 925