Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

N5322

Diamond & Ruby Necklace

Kjo varese me diamant dhe rubin është një bizhuteri mbresëlënëse. E punuar me gurë natyrale dhe lule të imta rubin në njërën anë dhe një diamant në anën tjetër. Visheni atë për një pamje luksoze dhe të përjetshme.

Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant & Rubin
Materiali: Argjend 925