Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

B1610

Max Bracelet

Byzylyk për meshkuj prej çeliku 100% anti alergjik. I punuar me kujdes me hallka të ndërlidhura me mjeshtëri në ngjyrë argjendi dhe floriri, byzylyku Max është aksesori elegant që do të qëndrojë bukur me çdo veshje tuajën.