Search

Search our collections

A1053

Golden Alex Cufflinks

Manshetat Alex janë punuara në një bazë çeliku 100% anti-alergjik me shumë detaje të mirëmenduara për ti dhënë sharmin e duhur dhe për të ruajtur elegancën.