Search

Search our collections

V5395

Elegante Morganite Earrings

Vathë argjendi në me gurë zirkon të ndritshëm dhe morganit me prerje guri teper te detajuar që kombinohen së bashku një palë vathë me shkelqim vezullues. Të punuar me mjeshtëri dhe dashuri nga artistët e Penelope, këta vathë do ti japin ngjyrë dhe ndriçim pamjes tuaj.

DETAJET E PRODUKTIT

  • Kategori: Vathë
  • Guri: Zirkon
  • Materiali: Argjend 925
  • Platinimi: Rodium