Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

U2961

Davide Ring

Size

Unazë unisex prej çeliku 100% anti alergjik, e punuar me mjeshtëri në një formë unike ndryshe nga rrethi klasik dhe gdhendje në ngjyrë bakri, detaji minimalist i gurit zirkonia plotëson pamjen. Unaza Davide është unike dhe një aksesor që do t'ju shoqërojë gjithmonë.