Search

Search our collections

Image caption appears here

Image caption appears here

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

U3223

Class Ring

Size

Unazë për meshkuj prej çeliku me detajin e zi që kombinohet në mënyrë elegante me gurët e bardhë zirkonia dhe pjesën në ngjyrë të argjend. Unaza Class është një aksesor modern dhe por njëkohësisht shumë i rafinuar.