Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

B2704

Diamond Bracelet

Ky byzylyk diamanti i punuar nga argjendi i pastër do t'i shtojë shkëlqim mahnitës pamjes tuaj. Me diamante cilësore dhe elegante, ky byzylyk është një dhuratë e përkryer për veten ose dikë të veçantë.


Detajet e produktit

Guret: Natyral Diamant
Materiali: Argjend 925