Search

Search our collections

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

B2677

Diamond Bracelet

Shtoni një prekje luksoze në çdo pamje me byzylykun me diamant. I krijuar nga argjendi i pastër dhe me detaje mahnitëse diamanti, ky byzylyk do t'i shtoje elegancen veshjes tuaj.

Detajet e produktit

Guret: Diamant natyral
Materiali: Argjend 925