Search

Search our collections

B2269

B2269


Ky byzylyk i sofistikuar me zinxhirë për burra tregon modelin e tij të fortë dhe forcën e tij karizmatike. Pamja klasike metalike shton anën mashkullore të përdoruesit. Byzylyku jonë me aksesorë të tjerë, për shembull unazat tona.


  • Kategtoi: byzylyk
  • Guri: Zirkon
  • Materiali: Argjend 925
  • Platinimi: Rhodium