Search

Search our collections

B1593

B1593

Rrathë qeramike janë bërë një nga materialet më të kërkuara në modën e burrave. Ky byzylyk për burra është i punuar me “tungstein carambite” të fortë dhe ka ndërlidhje qeramike të zeza për stil shtesë. Përmban një përfundim të lëmuar dhe një kapje të kapur për siguri shtesë. “Tungstein carambite” është i qëndrueshëm, rezistent ndaj korrozionit, praktikisht i pamundur të gërvishtet dhe jashtëzakonisht i rehatshëm për tu veshur.