Search

Search our collections

B1464

Andy Bracelet

I ndërlidhur mjeshtërisht me hallka të bardha qeramike dhe me detajin qëndror prej çeliku 100% anti alergjik, byzylyku Andi është aksesori elegant dhe modern për çdo djalë.