Search

Search our collections

A1079

A1079

Stilografi i stilit klasik të artit deko të shoqëruar me mjeshtëri precize përputhet me zbukurime prej ari 14k dhe sjell një ajër të elegancës tradicionale. Me një profil të gjerë dhe ndjesi të peshës por të ekuilibruar, Penelope është i përsosur për duar më të mëdha. Duke shfaqur një brinjë prej ari të fortë 14k dhe një kapje të butë të rrokullisur butësisht, kjo stilolaps është dizajnuar për një të shkruar të qetë pa mundim.